top of page
Bouwadviseur - Bouwadvies | Integralis Bouwadvies | Bouwfysisch Advies - Utrecht

De man achter Integralis Bouwadvies

In 2023 gooide Michel Bakker het over een andere boeg. Met 27 jaar ervaring binnen de aannemerij en waarbij alle facetten van de bouw de revue zijn gepasseerd startte hij de onderneming Integralis Bouwadvies.

Met een ruime ervaring in het bepalen van bouwkosten, functioneren als bouwkostendeskundige, begeleiden van ingrijpende renovatie-, restauratie- en nieuwbouwprojecten voor particulieren, bedrijven, coöperaties en overheidsinstanties is hij het spil van Integralis Bouwadvies

.

Integralis Bouwadvies werkt nauw samen met partners om de opdrachtgever zo breed mogelijk te kunnen ontzorgen en om een optimaal resultaat te behalen.

Bij Integralis Bouwadvies

geloven we in een persoonlijke en pragmatische aanpak.

Als toonaangevend adviesbureau zetten we onze expertise in om ervoor te zorgen dat jouw bouwproject voldoet aan de hoogste normen, zowel qua planning als inhoudelijk. Met onze integrale benadering zorgen we ervoor dat alle gemaakte afspraken worden nagekomen, zodat het bouwproces efficiënt, betrouwbaar en kostenbewust verloopt.

Ons ervaren team van professionals staat klaar om jou te begeleiden en te adviseren gedurende elke fase van het project. Of het nu gaat om projectmanagement, constructieadvies, budgettering of kwaliteitscontrole, wij leveren op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften.

EFFICIËNT & RESULTAATGERICHT

Met onze innovatieve aanpak omarmen we de nieuwste technologieën en trends in de bouwsector. We streven naar duurzaamheid en energie-efficiëntie, en we adviseren over de beste materialen en bouwmethoden om jouw project toekomstbestendig te maken.

LANGDURIGE SAMENWERKING

Bij Integralis Bouwadvies streven we naar een langdurige samenwerking met onze klanten. We luisteren naar jouw wensen, begrijpen jouw doelen en werken nauw met je samen om jouw visie werkelijkheid te maken. Onze focus ligt op het leveren van resultaten van hoge kwaliteit, op tijd en binnen het afgesproken budget.

Kies voor Integralis Bouwadvies als jouw betrouwbare partner in bouwadvies. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het realiseren van jouw bouwproject. Samen bouwen we aan succes!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op! Ons deskundige team staat klaar om u met plezier te helpen.

bottom of page