top of page
Bouwadviseur - Bouwadvies | Integralis Bouwadvies | Bouwfysisch Advies - Utrecht

WAAROM INTEGRALIS?

Efficient, creatief en resultaatgericht

Vrijblijvende offertes en kennismaking

Betrouwbare samenwerking

Heldere en concrete afspraken

Bij bouwfysische opdrachten streven we ernaar om in een vroeg stadium advies te geven over het gebouwontwerp en bouwkundige oplossingen, in nauwe samenwerking met de architect.

Veel vraagstukken kunnen namelijk al op ontwerpniveau worden opgelost, bijvoorbeeld door ruimtes op een andere manier te positioneren of door het nemen van (passieve) bouwkundige maatregelen.

 

Indien dit niet voldoende blijkt te zijn, komen de (energiezuinige) technische installaties om de hoek kijken. In dergelijke gevallen werken we vaak samen met de installatieadviseur.

Bij Integralis zijn we er om jou te helpen met bouwfysisch advies en bouwfysische oplossingen op diverse gebieden. We hebben expertise in gezondheid (ventilatie, vochtregulatie, binnenmilieu, daglicht- en kunstlicht), energie-efficiëntie in de bouw, duurzaamheid in de bouw, en bouwfysisch gedrag en schade.

Ons team van professionals staat voor je klaar om je te ondersteunen bij het creëren van een gezond en comfortabel binnenklimaat, het minimaliseren van energieverbruik, het bevorderen van duurzaamheid en het beperken van bouwfysische problemen en schade.

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op! Ons deskundige team staat klaar om u met plezier te helpen.

bottom of page